Post by perriagemenli on Feb 4, 2022 19:34:16 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ PK XD - Play with your Friends ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ PK XD - Play with your Friends IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod više sve ▞▞▞
▞▞▞ PK XD - Play with your Friends 2022 version ▞▞▞
Download pozadine za whatsapp APK Version 1.0.0 ... How to install APKs bundle(.zip) ... PK XD - Play with your Friends APK.
Ova igra je nevjerojatna! Samo jedan razlog zašto dajem 3 zvjezdice, kada igram sa svojim prijateljima u Pk Xd, malo mi je teško komunicirati s njima jer nema chata! Želim da postoji ažuriranje chata! Želim ti sreću!
Px xd to mi je najdraza igrica volim je igrati svaki dan👍
Igra je prilično zabavna, ali postoje dva problema. Prvo, vrlo je teško komunicirati jer morate odabrati što želite reći. Razumijem da žele stvoriti sigurno okruženje u igri, ali molim da im olakšate razgovor. Drugo, ovo zapravo nije pritužba, već više prijedlog, zašto ne dodati stalke za prikaz vaše spremljene odjeće. Osim ovoga, igra je nevjerojatna i drži moje prijatelje i mene zauzetima satima. Potpuno preporučam.
Možda treba imati više igrača i mjesta za odlazak, još više trgovina i više...
mrzim ovu igru jer se ova igra ne igra nastavljam pritiskati play ali nikad ne radi, ali imam wifi pa zašto igra ne radi ništa pa je zato mrzim samo jednu zvjezdicu stavio sam tko je napravio ovu igru tko je netko ali još uvijek ne znam ali moram saznati tko je napravio ovu igru ahhhhhhh 😡😡😡😡 mrzim ovu igru ah budi miran budi miran ok ja sam sada miran ćao
😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀
Najgora igrica zato što ste dodali hallovin
ne otvara se na meizu dvije zvjezdice
Preuzmite Melo – Online Video Chat& Make Friends APK 2.2.3 ...
Danas mi nije dala da igram
Previše je problema svaki put kad pogledam neki dodatak koji me izbaci ovo se događa već 2 i pol mjeseca i dalje ću ga igrati, samo sam mislio da bi trebao znati. Upravo sam pročitao komentare i slažem se s ovim ljudima i tu ideje creed welch s idejom zaključavanja naših kuća,kai's hair kronike s idejom više načina prijevoza moj favorit je auto, i na kraju, ali ne manje važno i moj osobni favorit sjolene plavuša s idejom bolnice i odjela za trudnice.
Ovu igricu ne možete ni ući jer kad sam igrao kad je pisalo učitavanje i kad je bila skoro da će završiti ali onda me vratila tamo gdje sam počela 😠😡👿👺👹
To je jako dobra igra samo jedno mišljenje molim stavite aute i skutere i više misija ovo je moja omiljena igra najbolja igra na svijetu i sada imam 2 kuće Svi su preuzeli igru
PK XD - Explora el Universo Aventura liw
Hungry Dragon आर्केड गेम yvve
PK XD - Исследуйте вселенную Приключения qhq
Drug Tito Mod is 100% safe because the application was scanned by our ... PK XD.1 APK + Mod (Unlimited money) for Android.
Igra je super, ali SUPER TEŠKA za pokretanje na nekim uređajima. Svaki put kada igra nakon jedne ili dvije minute, moj telefon automatski izlazi iz igre. Molimo učinite ovu igru boljom izvodljivom.
malo me nervira zato sto malo blokira a ipak instalirajte ovu igricu super super super
Wow😍 sviđa mi se novo ažuriranje im pk xd, ali prijava je jako duga kao što mislim na email i lozinku. zajebava me, ali sviđa mi se igra koju sam igrao kada sam imao sedam, a sada mi je osamnaest. i sada je božićno ažuriranje tako cool, nadam se da će biti isto i sljedećeg prosinca, ali bolje i da, volim Božić. kućni ljubimci Imam toliko različitih ljubimaca i stvari pa volim odjeću i još mnogo toga. nadam se da vam je dobar dan pk xd igrači!!😀
Svaki put kad pokušam izvaditi svoj oklop, ne dopušta mi da se uselim u svoj oklop i samo sam u svojoj normalnoj koži, kucnem po ruci, a onda me samo zadrži u mojoj normalnoj koži, samo je rečeno vrijeme isteka servera
Pa dobra je ali mi steka kada hocu igrati sa nekim popravite to
Ova igra je sjajna, ali poanta zašto sam stavio 3 zvjezdice je zato što je njihova greška, svaki put kada sam se pokušao pridružiti svojim prijateljima dok igraju pokazuju da nisu online, ali se igraju. Sljedeće je da ako postoji više mjesta za posjetiti, to bi bilo super, dodajte još izazovnih igara, a u kategoriju želim da dodate odjeću Shark.
Postaje dosadno nakon nekog vremena 🎮 i dobijem sve stvari pa sam ga ponovo pokrenuo. Greška je cijelo Vrijeme sada mi je muka na smrt pa popravi svoju igru 😶😑😡🙄🎮
ovo je najnajnajbolja igrica na svijetu zaslužuje 1 000 zvijezdica
Igra je jako lijepa, ali ne počinje, ne učitava se. Možete li mi pomoći, molim vas, želim igrati pk xd. Nadam se da možete ovo popraviti.
Općenito igra nije stvar za biti kriva. Ali STVARNO MRZIM kako je tako lako dobiti novčiće, a tako teško dobiti dragulje. Stvarno želim da programeri to na neki način promijene.
PK XD - Play with your Friends Adventure sxjl
Cool
Igrica je pre cool za to dajem pet 🤩zvijezdica!
000 naslova (Nova S, Cinemix, Pikaboo Play, Vavoom Play, AXN, Diva, History/C&I, Epic Drama, Minimax, Disney, Nick+, IDJKids Play, My Baby TV) TV unazad do
preuzmite PK XD - Play with your Friends apk najnoviju verziju ...
Puno reklama ali ok
Ovo je bila najbolja igra, ali sada nas ova igra želi bankrotirati i sada ima toliko stvari u događajima što je ne čini klasičnom 3+ igrom kao prije, a 1-dnevni događaji su kao događaj od 1 mjeseca, zato ponekad Razmišljam zašto je moja omiljena igra ponekad loša
PK XD - Play with your Friends Adventure sxjl
Sviđa mi se, ali postoji veliki problem (ne znam jesam li to samo ja) pa dobijem oglas i pokušam ga preskočiti i to me odvede do play storea onda se vratim i igra se isključi, molim vas ovo gubi Puno vremena
Volim ovu aplikaciju ako je tako zabavno upoznati nove ljude. A zabavljajući se, to je toliko kul stvari koje možete učiniti i zabaviti se da možete steći prijatelje i ukrasiti svoju vlastitu početnu kuću. Jedini problem mi je to što kada uređujete svoju kuću stvari su stvarno skupe kada želite. Zato vas samo pitam da li možete malo sniziti cijenu. Ali još uvijek volim igru, nevjerojatna je❤😊.
Ovo su tako dobre igre, dizajn, grafika sve. jako sam zadovoljan. Čekao sam svaki događaj jer znam da će se pokazati dobrim. Dajem 5 zvjezdica i stvarno preporučujem ovu igru. Vjerujte mi, nećete požaliti kada ovo igrate. Hvala vam.
Ova igra je jako dobra igra ali od nekoliko dana kad god pokušam učitati igru ne mogu ući u igru. Tako da mu dajem tri zvjezdice
Njene prednosti su da smanjuje broj nedolazaka a povecava broj dolazaka i pri tom naplacuje vase neplanske otkazane rezervacije , sto vam
PK XD - Исследуйте вселенную Приключения qhq
Dragi, (tvoje ime) dao sam ovo pet 🌟 🌟 🌟🌟🌟 jer ti možeš odabrati i obući svoj avatar, a također možeš posjetiti svoje prijatelje i kupiti kućne ljubimce. Uglavnom ono što volim u igri je to što je gotovo sve vrlo jeftino. Također nijedna druga igra nema ove vrste značajki. Pozdrav, sharmishka
Ova igra je jako lijepa super ali postoji problem kada otvorim ovu igru pokazuje nepoznato kupi ponekad se otvori dajem joj dvije zvjezdice
Siguran sam da je cool i sve, ali ja kao novi igrač ne mogu vidjeti što uopće mogu učiniti u ovoj igri, čekao sam utrku i počelo je bez mene... Neću čekati ako sam također čekao... Dodaje ne! Ne, ja ne radim dodavanja i još jednu igru za neželjenu poštu dodavanja kad god poželi
Morate jos jednu ovakvu
Ova igra je glupa kao da nema besplatnog chata koji je tako glup i ne mogu zaključati svoju kuću. IGRAJ ROBLOX MNOGO JE BOLJE!
Ja nemam bolju kuću placemmm😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😢
PK XD - Explora el Universo Aventura liw
U redu je, postaje dosadno nakon malo, vjerojatno je dobro za mlađu djecu kao što su stari od 8 ili 9 ur, ali nije loše