Post by perriagemenli on Feb 4, 2022 19:24:56 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Car Parking Multiplayer ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Car Parking Multiplayer IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ نکات بسیاری را کد می کند ▞▞▞
▞▞▞ Car Parking Multiplayer 2022 version ▞▞▞
خوب است اما باید چیزی وجود داشته باشد که بتوانید ماشین خود را در گاراژ بفروشید به جای اینکه مردم آن را بخرند. پولم کمه بخاطرش
امداد خودرو قیمت👿👿
Tower Craft-Juego de construir Estrategia leq
خیلی عالی ولی خانه اش را خریدم ولی خانه خوشگل نبود
سلام، من به شما پیشنهاد می کنم که ماشین های معیوب را حذف کنید، زیرا برای من صادقانه، هیجان و لذت را از بین می برد، بسیاری از بازیکنان تقلب می کنند و از آنها برای طمع استفاده می کنند، برخی دیگر حس موفقیت را ندارند زیرا می توانند هر ماشینی را که می خواهند خراب کنند. و برای من، این کاملاً غیرمنصفانه است. وقتی خودروهای ایراد از بین میروند، آن را 5 ستاره میکنم، از وقتی که گذاشتید متشکرم! 😉😊
بازی فوق العاده ای است.. دلایل زیادی وجود دارد که باعث شده به این بازی 5 ستاره بدهم، با انجام این بازی می توانیم چیزهای زیادی در مورد رانندگی با ماشین یاد بگیریم. بسیاری از مردم نمی دانند که چگونه دنده را در یک ماشین عوض کنند چگونه با بازی کردن این بازی خلاقانه آن را رانندگی کنند. این بازی دارای گرافیک بسیار زیبا، ماشین های مختلف، گزینه هایی برای تغییر ماشین مانند اعمال تاتو، رنگ و غیره است. و خیلی چیزهای دیگر در حین انجام این بازی احساس خواهید کرد که در حال رانندگی با ماشین در واقعیت هستید. 👌
من به بتا ملحق شدم خوب بود من از آن خوشم آمد اما وقتی بتا را ترک کردم و دوباره وارد شدم تمام پولم را نداشتم 50 میلیون داشتم و اکنون فقط 222 هزار دارم
بازی و گرافیک خوب است، اما اگر وقتی میخواهم برگردم دکمه برگشت را فشار میدهم، مثل اینکه پارک کردن در آن کار نمیکند، اکنون باید آن را درست کنید.
من امیدوارم که آنها بتوانند نسخه Rain را اضافه کنند تا خوب باشد و در صورت بهبود، امتیاز 5/5 را می دهم.
Android کار می کند.
همه چیز خوب است، اما اگر بتوانید آن را واقعی تر کنید، شخص سوار ماشین می شود
سرگرم کننده است و تقریباً همه چیز را دارد، به چند مأموریت در چند نفره یا چیزی شبیه به آن نیاز دارد، اما سطوح سخت هستند، یعنی خوب است که باید سخت باشد، اما در برخی از سطوح NPC ها فقط احمقانه هستند و فقط با من برخورد می کنند. همین باعث شد که من را ترک کنم NPC ها را تعمیر کنید و سطوح بیشتری بسازید و خیلی سخت نشوید سپس 5 ستاره دریافت خواهید کرد!
این بازی دارای پتانسیل بسیار زیادی است اما متاسفانه به شدت باگ است و دارای کنترل های janky است
سلام تشکر از سازنده این گیم واقعا بازی عالی است ولی این بازی چیزها را کم دارد. یک در این بازی نمی توانیم هواپیما سواری کنیم. دو این بازی شهر های نزدیک به هم دارند و این بازی به یک بروزرسانی نیاز دارد، تشکر می کنم.
خیلی خوب بود🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩
Car Parking Multiplayer Simülasyon qlm
car parking multiplayer
این بازی از زمانی که من آن را دریافت کردم در هر به روز رسانی بدتر شده است. ممکن است به جای اضافه کردن چیزهای غیر ضروری، بازی شما را به خوبی اجرا کند. فیزیک بدتر از دوربین است و من در اکانت سوم من هستم زیرا هر بار که به روز می شود در لیست سیاه قرار می گیرم
این بازی خوبه اما نکته اینه که سعی کرد همه چیز گوشیم رو پاک کنم تا آپدیتش کنم. من همه چیز را حذف کردم و مجبور شدم آنها را برگردانم و فضای ذخیره زیادی داشتم، سعی کردم بازی های دیگر را دانلود کنم و آنها کار می کنند اما این بازی آن را ندارد. سعی کردم مجبورم کنم همه بازی های تلفنم یا هر برنامه دیگری را که داشتم حذف کنم. ثابت
بازی خوبیه ولی نمیدونم چرا با دوستم که میخوام بازی کنم دوتامون یه کشور رو انتخاب میکنیم ولی تعداد موبایل انلاین های من خیلی بیشتر از دوستمه هرکی میدونه باید چیکار کنم لطفا بگه
عالییی ولی اگه فیلترشکنشو انتخاب کن خیلی بهتر میشه یک ستاره کم دادم چون فیلترشکن تو قسمت آنلاین میخواد اونایی هم که میگن نمیتونم برم تو قسمت آنلاین باید فیلترشکن قوی داشته باشن.
آیا می توانید hiace،velfire،skyline،R33،R32،rwb پورشه را اضافه کنید. علاوه بر این، تعداد بیشتری را اضافه کنید و برخی از افراد معمولی در حالت چندنفره به آن ملحق شوند و لطفاً تقلب ها و مشکلات کاربر را حذف کنید که تاخیر کمتری دارد، امیدوارم متوجه شوید متشکرم.
چرا اخه من خیلی تلاش کردم پولم شد ۵۰ ملیون رفتم تو لیست سیاه اخهههه چراااا هانننن بازیش عالی ولیرمننن چراا باید تو لیسد سیاهه باشمم من هک نکردمم کههههههههههههههههههههههههههههههههه
هنالولم ژرژ
پاشین برین بیشورا
بازی تون مسل عنه
این بازی سرگرم کننده است اما یک روز که من آن را نصب کردم نسخه قدیمی بود چگونه می توانم آن را برطرف کنم؟
خوبه کمی گرافیک مثل gta v یه
Car Parking Multiplayer Simulyatorlar leua
من واقعاً عاشق بازی ماشین خوب کنترل خوب گرافیک خوب و بازی خوب این نکته در این بازی وجود ندارد 1) ما نمی توانیم سانروف را باز کنیم و ماشین کانورتیبل نمی توانیم سقف را ببندیم 2) یک نمونه ماشین الکتریکی تسلا اضافه کنیم مدل 3, model S , model x model Y and Tesla supercar PLEASE ADD THEM 🙂🙂🙂 "ویرایش پس از یک ماه طولانی بعد" = من این را خیلی وقت پیش پست کردم و شما به آن پاسخ نمی دهید. شما به مشتری خود اهمیت نمی دهید به همین دلیل من یک ستاره می دهم ☹️☹️. در کل بازی خوبه
خاک بر سره سازندش ریده
بعده هنکی داره
بازی رو خیلی دوست دارم ولی دیدم وقتی ماشینم خیلی ارتقا پیدا میکنه بازی کمی یخ میزنه
صدای ماشین جدید وحشتناک است و شما نمی توانید فقط 2 ماشین را مانند bruh اضافه کنید. صادقانه بگویم، به دلیل صداهای خندهداری که میدادند، علاقهام به بازی را از دست دادم لطفاً این خطا را برطرف کنید
من عاشق این بازی هستم، یکی از بهترین بازی های موبایلی که انجام می شود، اما 2 ستاره می دهم زیرا همیشه هنگام استفاده از کنترل از راه دور بلوتوث به اجبار بسته می شود که تجربه بسیار بهتری را ایجاد می کند. لطفا اصلاح کنید و من با 5 ستاره امتیاز خواهم داد ⭐
Car Parking Multiplayer شبیهسازی vktd
صدای ماشین جدید خیلی بد است، لطفا صداهای قدیمی و مکانیک دوربین را برگردانید
Car Parking Multiplayer Simulatsioonmängud clx
سلام ممنون از سازنده بازی من خوش حالم که نسخه هک کارپارکینگ رو دارم ممنون از سازنده بازی
خیلی بازی خوبی من بهش ۵تا ستاره دادم فقط اگه بشه تفنگم بهش اضافه کنید
شما باید یک گزینه دیگر بدهید که تمام ماشین یک بازیکن در بازی حضور دارد و تمام ماشین در حین بازی آنلاین یا آفلاین وجود دارد.
موقعا بالا نمیاره
همه چیزهای دیگر خوب است به جز بازار جهانی.. وقتی ماشین خود را برای بررسی گذاشتید و بعداً زمانی که ماشین من رفت برمیگردید، فکر میکردم یک مشکل است، بنابراین ماشین طراحی دومم را برای بررسی گذاشتم و آن هم رفت و من هم نشدم. سکه های من را نگیرید
سلام
من عاشق این بازی هستم، بدون تبلیغات و خوشحالم که پیشرفت می کند. اما لطفاً به ما اجازه دهید چندین اتومبیل مشابه داشته باشیم و بتوانیم از شر هر اتومبیل رایگان ناخواسته خلاص شویم. من دوست دارم یک گیره جلویی 69 به 70 موتسانگ به عنوان قسمت کیت بدنه گیره جلو اضافه شود. این بسیار ساده تر از اضافه کردن یک ماشین دیگر خواهد بود. فیلترهای Skybox بیشتر بسیار زیبا خواهد بود، و شاید نقشه را بزرگتر از آنچه که هست کند، حتی شیرین تر خواهد بود.
نباید دکمه گزارش وجود داشته باشد زیرا بدون هیچ دلیلی گزارش بازیکن
این بازی برای دنیای باز تقریباً ماشین کاملاً مناسب است، زیرا فیزیک آن واقع بینانه است و من همچنین یک اشکال پیدا کردم 1. شما می توانید در خارج از جهان تخم ریزی کنید. ماشین خود را بالا ببرید 4. رقصیدن شکلک شما را به شناور میآورد 5. استفاده از Jump Emote گاهی اوقات باعث میشود که اگر این یک اشکال است، یکسره پرواز کنید، اما میتوانید با استفاده از درب ماشین در سازهها دچار مشکل شوید، گاهی اوقات اگر در دیوار گیر کردید، باعث میشود که شناور شوید 😭 لطفاً رفع کنید اشکالات متشکرم!
خیلی بازی خوبی هست فقط یه مرحله هست که مسابقه بدی بعد بازنده میشه همیشه همین یک ستاره کم کردم
ماشین خود را هر جور که دوست داری طراحی کن، در شهر گشت و گذار کن و تلاش کن از پس معماهای پارک کردن ماشین بربیایی!
من یک آزمایشکننده بتا بودم تا زمانی که از تاخیر و باگها خسته شدم و فقط 3-4 نفر در هر سرور حضور داشتند، بنابراین به خوبی به لابی عمومی برگشتم و اکنون حسابم دچار مشکل شده است و میتوانم به خودروهای خاصی دسترسی داشته باشم زیرا توسط ماشینهای بتا مسدود شده است. در عمومی وجود ندارد، لطفاً آن را بهروزرسانی کنید یا چیزی را اصلاح کنید، زیرا من از اینکه مجبورم از آن خارج شده و دوباره وارد شوید تا فقط بازی را انجام دهم خسته شدهام، آن را برطرف کنید.
خوب ولی دیر دانلود میشه ادما خر